شنبه 23 خرداد 1405 - Sat 13 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 396227
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1403 - 13:22

    مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی آغاز شد /یارانه کودکان دارای سوء تغذیه+عکس

    مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی در حالی روز گذشته آغاز شد که قرار است در ادامه مراحل دیگر این طرح اجرا شود.

    مرحله اول طرح کالابرگ الکترونیکی آغاز شد /یارانه کودکان دارای سوء تغذیه+عکس

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    مرحله نخست طرح کالابرگ الکترونیکی از ساعت ۱۷ روز گذشته با واریز اعتبار به‌حساب سرپرستان خانوار تحت پوشش سازمان‌های حمایتی از جمله مددجویان بهزیستی و کمیته امداد آغاز شد.
     
    بر اساس این طرح، دهک‌های اول تا سوم ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم ۳۵۰ هزار تومان به‌ازای هر نفر اعتبار دریافت می‌کنند.
    این اعفروشگاه‌های منتخب تا پایان خرداد ۱۴۰۴ قابل‌استفاده استتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی ازمشمولان می‌توانند حداقل سه نوع کالای مختلف از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار خریداری کنند.
     
     
     
     
     
    به گفته مسئولان محدودیتی در مقدار خرید هر کالا وجود ندارد، اما در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابه‌التفاوت باید توسط خریدار پرداخت شود.مانده اعتبار به دوره بعد منتقل می‌شود و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.
    همچنین قرار است در نوبت‌های مختلف توزیع کالابرگ انجام شود.
     
    ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده آماده خدمت به مردم
     
    طرح در بیش از ۲۳۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای و همچنین از طریق اسنپ‌مارکت و دیجی‌کالا اجرا می‌شود.
    شهروندان می‌توانند برای اطلاع از مانده اعتبار و فروشگاه‌ها، می‌توان از اپلیکیشن «شما»، کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ یا مرکز تماس ۰۲۱-۶۳۶۹ استفاده کرد.
     
    بر اساس اظهارات سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح کالابرگ الکترونیک،وزارت رفاه پیامکی مبنی بر افزایش یا برداشت اعتبار ارسال نمی‌کند، از این رو باید خانواده‌ها مراقب کلاهبرداران باشید.
    همچنین در طرح کالابرگ‌ها،  تا ۳ درآمدی ۵۰۰ هزار تومان و دهک ۴ تا ۷ درآمدی ۳۵۰ هزار تومان به‌ازای هر نفر است.
     
    طرح یسنا
    طرحی حمایتی از مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار زیر دو سال است که به‌منظور تأمین امنیت غذایی مادران و نوزادان سراسر کشور اجرایی شده است. این طرح سومین طرح تشویقی دولت پس از طرح یارانه تشویقی ۱۲۰ هزارتومانی و یارانه کودکان دارای فقر غذایی و نیازمند تغذیه است که در دولت سیزدهم آغاز شد اما در دولت چهاردهم ادامه پیدا نکرده است.
     
     
     
     
     
    یارانه کودکان دارای سوء تغذیه
     
    یکی دیگر از اقدامات دولت سیزدهم اختصاص یارانه به کودکانی بود که دارای سوءتغذیه بودند، این طرح در دولت شهید رئیسی آغاز شد و در دولت چهاردهم نیز به گفته اسماعیل گرجی پور، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه دارد.
    به گفته گرجی پور، در راستای تحقق‌بخشی از وعده‌های دولت چهاردهم، سرپرستان خانوار بیش از ۱۳۴ هزار کودک زیر پنج سال مبتلا به سوءتغذیه (دارای کوتاه‌قدی، کم‌وزنی، لاغری شدید)، بن کارت خرید سبد غذایی از طریق طرح کالابرگ الکترونیکی می‌گیرند. وی همچنین ابراز کرد که این برنامه تا پایان سال جاری ادامه دارد.
     
    طرح یارانه کودکان دارای سوءتغذیه، طرحی است که برای حمایت از کودکانی که به دلیل فقر غذایی دچار سوءتغذیه هستند، اجرا می‌شود. این طرح باهدف ارتقای سلامت کودکان و کاهش فقر غذایی در بین آن‌ها اجرا می‌شود.
     
    مشمولان طرح
    کودکان ۶ ماهه تا ۵ ساله که بر اساس تعاریف علمی دچار سوءتغذیه هستند، مشمول این طرح می‌شوند. این کودکان از طریق پایش شاخص‌های تن‌سنجی در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت سراسر کشور شناسایی می‌شوند.
    پایان پیام/

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما